fredag 10 augusti 2012

Han har kommit!!!


Den 23 juli kom han då äntligen, lillebror Ozzy 3745 gram kärlek. Dagarna innan han föddes konstaterades att E hade borelia, så veckan blev något kaotisk. Så pass jag fick sättas igång efter att E varit på lassis för sin dagliga dos antibiotika. Befarade att det skulle bli en segdragen process, men icke! Efter dryga 2 timmars värkar hade jag lille pyret på magen. Dagen efter kom syskonen på besök, sen fick vi åka hem. Världens underbaraste personal och barnläkare som förstod att mamma behövde vara hemma hos sin lilla sjuka dotter.


Nu är dottern kur över och hon piggnar till mer och mera för varje dag+lillebror har kommit och mamma är smal och full av energi igen. NU har vi sommarlov/semester på riktigt känns det som. Och värmen kom med lillebror, så dagarna som är kvar av sommarlovet ägnar vi åt detta; sola o bada och bara njuuuuta tillsammans.


Och lillebror är, som alla mina barn varit, världens snällaste bebis som bara sover, äter och bajjar. Så här ska en dag på östergarnslandet med sin familj avnjutas tycker han :)


Innan han föddes syddes ett par stjärnbyxor (JNY) till honom och en liten jacka i babymanchester (SoS) för svala sommarkvällar. Har sytt en del annat också, men har inte haft fungerande internet på flera veckor och just ikväll finns inte heller tiden för lille chefen har en ökningsdag. Får visa det en annan dag, men just nu har jag "ledigt" från symaskinerna och håller mig i min bebis-bubbla ett tag till :)

Ha det bäst i sommarvärmen!!!