torsdag 1 april 2010

Glad Påsk!





Våren har äntligen gjort entré på riktigt och den här veckan har vi fått ordentligt med sol-ljus, UNDERBART!!! Det riktigt kliar i "städa-trädgården-nerven" nu. Marken är dock ännu för sur för att räfsas men vi har iallafall varit ute och "pysslat" lite. Tjejerna har återinvigt sandlådan o iallafall två av sönerna har pumpat och premiärtrampat sina cyklar. Snödroppar, vintergäck o krokusar tittar fram lite varstans i trädgården.

Vi håller på att bygga ut huset, vi har liksom växt ur det. Byta till ett större skulle aldrig falla oss in, vi ÄLSKAR vårat lilla hus, så det får bli ett bygge på två rum till istället.

Våffeldagen var det ju i förra veckan, men vi tog en repris denna veckan. E tyckte att det var en toppen-idé!!!

Sydde en vårig tröja till L med matchande hårsnoddar till hennes kalufs. Älskade verkligen detta tyget vid första anblicken, men det var tyvärr en ren besvikelse. Otroligt dålig kvalité och alldeles formlöst o sladdrigt. :(

Vill önska er alla en GLAD PÅSK! Hoppas att solen kommer att skina på er och att det blir mycket god mat o trevligt umgänge! (Eller lugn o ro för den delen).
Här kommer det "bara" var 2 barn hemma, killarna åker till sin pappa ikväll. Mannen i huset ska kubba upp ved och isolera innertak på utbygget. Själv hoppas jag på solsken så att jag ska kunna få pyssla med lite av varje i trädgården, ta härliga promenader med döttrarna och kanske få någon stund vid symaskinen också. God mat ska vi också tillaga däremellan samt få besök av svågern med familj. Glad påsk på er!

Inga kommentarer: