fredag 6 december 2013

Tröjor och resterDen här veckan har som mest bestått av hostiga nätter, födelsedagsfirande och kak-bakande (till firandet, frysen till jul och till klass 8 julmarknad). Har bara hunnit med att sy ytterligare ett par velourbyxor till Lilleman, men dem har inte hunnit fastna på bild. Visar istället tröjorna som blev gjorda åt honom under förra helgen.
Tygerna är alla från JNY utom svart/vita ränder som är från Rosa Huset.
Mönstret är från Ottobre 4/2010


När jag har småbitar av tyg så brukar det bli klippt en del underbyxor till L som sedan har en tendens att bli liggande ett bra tag. Men se nu var Covern vid några tillfällen trädd i "rätta" färgerna och kantband fanns färdigskuret, så då var det bara att tuta o köra.

Förkylningen vägrar släppa taget om familjen :( Jag hoppas nu på att kylan kan komma ordentligt så att alla baciller fryser sin kos. Den här hösten har ju varit ovanligt varm. Idag vaknade vi till den allra första snön, men den blev inte långvarig. Nu står det som spön i backen istället.
I veckan fyllde en av sönerna hela 16 år. Han håller på med musik, går musikestetisk på gymnasiet och fick en guitalele (ung. en ukulele strängad som en gitarr) av oss. Riktigt roligt att ha en blivande musiker i familjen :)

Inga kommentarer: