torsdag 9 januari 2014

Here we go again x 2


Tja, inte blev det väl så mycket sytt under jullovet som jag trodde att det skulle bli. Men till slut så, i förra veckan hittade jag en gnutta energi och satte igång. Lilleman fick två nya tröjor.
Tyger från JNY och mönstret är det "vanliga" från Ottobre 4/2010.


Gjorde även äntligen klart en pyjamas som legat sen innan jul. Tappade liksom lusten på vägen när jag insåg att den inte skulle passa Lilleman. Jag borde tagit en storlek större. Mönstret är från boken Heilt spesiellt. Den ska ännu få knappar i grenen, men min Prymtång har fått ben och gått och gömt sig. Har väl lagt den på något "bra" ställe i samband med att jag flyttade från syrummet upp på hallen igen. Den dyker nog upp så småningom.
Pyjamasen får ligga till i väntan på nästa som kan använda den....


För vi tyckte att vi skulle ha en liten pys till. :) Så i början av juni kommer det en ny liten familjemedlem.
Och hur många gånger man än går igenom det så är det lika spännande varje gång. Sambon är lite extra exalterad eftersom det kommer bli den sort vi hade lagt beställning på ;)

Ha en fin dag!

2 kommentarer:

Heimlaga sa...

Grattis och lycka till!Han/hon har ju många fina kläder att ärva!Imponerande att du alls hinner och orkar sy!

Fanzan kläder sa...

Ooohh vad kul,grattis till er båda. Får du ju använda allt fint du sytt till lilleman,vad roligt!!Hoppas att ni mår bra och inte har för mycket illa mående och är döds trött. Lycka till.Kramar