torsdag 25 november 2021

Virkad kaninsnutte nr 2 🐰
Tyckte så mycket om kaninsnutten så jag gjorde en till i annan färg. Beskrivningen till denna finns hos Anna virkpanna blogg och här är länken till den. Jag använde Drops Paris och Hobbii Rainbow Cotton 8/8 och virknål 3,5 till den.


Snuttetrasor kan man aldrig ha för många av 😉 så med samma tanke fast utan kaninen blev det några till av bara farten. Även dessa i Hobbi Rainbow Cotton 8/8 och virknål nr 3,5.


Den här veckan blev inte alls vad som vad planerat. Så som det ofta kan bli när man har barn och kanske framför allt så här års. Istället för att göra en del ärenden, tandläkarbesök och logopedbesök blev det istället rena sjukstugan här hemma. Inget ont som inte har något gott med dock. Istället för att fara runt en massa har jag fått en väldigt lugn vecka hemma och mycket kvalitetstid med äldsta dottern. Vi har suttit och målat akvarell mest hela dagarna och det är något som är väldigt rogivande att ägna sig åt! Teckna och måla är något jag gjorde mycket i tonåren och även de första åren med exet innan vi fick barn då han också var mycket för att teckna. Sen har det legat på is tills jag gick estet-kursen i våras, då kom jag igång igen 🙏 Alla kreativa sysslor är balsam för själen 🥰 Har redan haft en målarstund med dottern idag, men nu ska jag ägna resten av dagen åt något annat kreativt, nämligen baka. I år vill det till att börja med julbaket i redigt god tid om allt ska hinnas och orkas med. 😅

Ha en fin dag!
😘
 

Inga kommentarer: