måndag 6 december 2010

Ovan och nedan öronen

Tittade igenom mina foton och hittade de här obloggade mössorna till sambon. De blev till under hösten under min "möss-stickningsperiod". Han ville ha en mössa som inte gick ner över öronen eftersom han har hörselkåpor på jobbet. Sagt och gjort, han fick en sådan. Men sen tyckte ju praktiska "frugan" att det där är inte bra när snön yr och det blir kallt ute, så på eget bevåg stickade jag en till som går över öronen. Och käre sambon fick erkänna att det var nog bäst så trots hörselkåporna... ;)
Och så en bild på mammas lilla hjälpreda när hon bakar brödbullar. Liiite mycket mjöl men annars har hon duktigt handlag för brödbak :) Hon är dessutom väldigt noga med att det är hon själv som får hennes egna bullar så fort de har svalnat. Numera använder hon även förklädet som mamma gjort, fast egentligen är det väl mera mjöl på golvet än på henne själv när hon bakat klart :)
Trevlig måndag!!!Posted by Picasa

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!!!! Du gör ingenting omöjligt, verkar kunna göra allt du bestämt dig för att göra. Sitter inte fast någonstans.Förstår inte hur du hinner eller orkar med. All heder åt dig <3

Emilia sa...

Vilka fina mössor och trolldräkt!