måndag 30 april 2012

Lyckad sy-söndag

 Gårdagen blev en riktig hel-dag vid symaskinen *love it!*  Inga måsten, inga ärenden, bara sitta i syrummet och ha roligt :)
Någon gång efter jul damp det ner en halvmeter av aporna från JNY och det har nu blivit en t-shirt till 5åriga dottern

Ungefär samtidigt kom det ett stort paket från SoS också bl.a. innehållande flera härliga metrar velour i olika färger. Dottern har varit och dragit i det flera gånger så jag kom mig äntligen för att sätta saxen i ett av dem nu när hon faktiskt dessutom är i ett stort behov av byxor.

Hon gillar inte muddar som sitter åt runt benen, så det fick bli lite kompromissande. Ett par fick muddar, trots allt, men ganska lösa sådana. Fördelen med muddar, att man liksom syr på en tillväxtmån köper inte min dotri...
  Så även ett par med vida ben fick det bli, som är på millimetern lagom långa...tills hon växt några centimeter. Jaja, men då kan ju E (lill-syrran) ha dem, säger hon bara.
Resterna av det rosa tyget från JNY som dottern fick t-shirt av till sin 5-årsdag, räckte till 2 par underbyxor. Mönstret det vanliga från SoS.

Solen skiner från en klarblå himmel och det är riktigt härligt varmt ute, så nu ska jag inte sitta här vid burken längre :)

Ha en underbar Valborg!!!

2 kommentarer:

Emilia sa...

Härligt med sydag - snygga alster!

Fangoria sa...

Mycket fint, vilken tur att mamma kan sy som dottern vill ha det! ;o)