söndag 25 februari 2018

Hujademej vilken vecka!




Denna veckan har allt gått i 180. Hur mycket som helst som skulle göras och när kvällen kommit har jag bara landat i soffan med en suck! Med en efterhängsen förkylning dessutom som varken vill ge sig eller bryta ut ordentligt. Finns mest bara där och ger en huvévärk, tät näsa med rinnsnuva (!?) med jämna mellanrum. Men i måndags, innan allt brakade löst hann jag iaf göra tröjorna till Ozzy som han önskat. Easy tee och A little twisted från Hallonsmulas design i tyger från Jny.




Och i fredags när allt var gjort gjorde jag återbrukade jeansbyxor åt killarna av gamla jeans inhandlade på Kupan. Dem var med och bestämde muddar och det skulle sys dekor-sömmar på benen, det var viktigt (Ozzy har nog kikat lite för mycket på Ella när hon suttit vid symaskinen och lekt, hahaha). Han skulle iaf ha "taggar" och Eddie "gröna krumilusker"...Ungar!

Helgen har varit såå lugn och skön. Vi har äntligen fått riktig vinter på Gotland. Som vanligt, kom den i februari lagom till sportlovet. Vi är lovade fortsatt kallt så jag hoppas att den får ligga kvar hela sportlovs-veckan. Ungarna har varit ute mest hela helgen. Knappt att dem har tid att komma in och äta ens. Och det är ju kul att dem äntligen fick användning för sina pulkor och få röja runt i snön. Jullovet bjöd på regn, blåst och 7 plusgrader, så det är kul att dem kan få leka av sig utomhus detta lovet. Bjuder på några bilder från gårdagens promenad i solsken och 6 minus med Ambra, tagna med mobilen så kvalitén blir därefter.











Inga kommentarer: