söndag 19 december 2010

Julklapp nr 2

Det smusslas och smygs för fullt här hemma nu när alla julklappar ska fixas och slås in. Stor-skruttan har totalt förälskat sig i sina sticke-tröjor som jag gjort och när de inte sitter på henne har hon dem under eller bredvid kudden. Bättre betyg kan mamma knappt få.=) En dag hittade jag även ett nystan under kudden som hon hade tagit ur ett paket med garn jag nyligen fått hem. När jag frågade om det sa hon; Jag ska ha en tröja av det! Tills du gjort en ska det ligga här, så det så! Mamma, vet du vad? (hon ser allt för ofta på Saltkråkan...) Du ska göra en tröja till tomten kommer. Eftersom det skulle bli en överasking så har jag bara stickat på den när hon lagt sig om kvällarna förstås.
Håller dessutom på med mitt livs första par raggsockor som sambon ska få i julklapp. Det går över förväntan, var inte alls så svårt som jag gått och inbillat mig. Det svåraste är att få chans att sticka när han inte ser eller är hemma.
Kom ihåg nu, städa inte ihjäl er för att julen är på gång. Det är inte frånvaron av dammkorn som är det viktiga. Inte heller att det ser ut som i en inredningstidning med all möjlig pynt o pyssel eller berget med julklappar under granen. Det är samvaron med sina nära o kära som är det viktigaste av allt på julen. Se till att ingen du känner behöver sitta ensam på julafton.
Ha nu en toppenfin söndagkväll!Posted by Picasa

1 kommentar:

Heimlaga sa...

Så roligt att hon gillar stickat så mycket! Här är det ett elände att få tid att smyggöra saker. I går var 2-åringen uppe till 23.30, och 6-åringen vaknade före 8 i morse...