söndag 12 augusti 2018

Svalare väder= sy-väder



Så gav (äntligen) det otroligt varma vädret med sig och byttes mot betydligt svalare vindar. Så igår klagades det över att det var kallt. 😂 Nää då. För min del innebar det att det var behaglig temperatur på övervåningen i sy-hörnan igen så jag tog tillfället att äntligen beta av en del av det som legat tillklippt sedan värmen slog till. Trots att det då var juli så planerade jag lite inför kommande höst. Då behövs det vara långa ärmar. Denna till Eddie i storlek 104.


Denna skulle väl Ozzy egentligen ha haft redan i sommar, men nu blev det inte så. Och inte fanns det tyg kvar att klippa till långa ärmar av heller, men tischor går väl alltid åt, även under höst/vinter. Denna i 128. Båda tröjorna är Hallonsmulas easy tee och tyget är från Jonic Textil eller Rosahuset, minns inte riktigt.

En vecka kvar av sommarlovet, sen börjar Ozzy i skolan. 😱 Och syrrorna också förstås. Eddie ska skolas in på föris 3 september, så vi blir hemma själv ett par veckor där. Min plan är att försöka hinna sy så mycket som möjligt den kommande tiden för sen är det ingen som vet hur mycket (lite) tid som kommer finnas till det. Så ska återgå till maskinerna nu. 😊 

Ha en fortsatt fin söndag! 😘

Inga kommentarer: