tisdag 27 december 2011

Dockornas nya kläder

 
 
Posted by Picasa

Jag suckar djupt eftersom Blogger bara fortsätter att bråka med mig!? Vet inte vad som är problemet riktigt. Någon mer som haft problem eller är det bara jag???
Eftersom jag inte lyckades skriva några inlägg dagarna före jul så får jag istället säga; Hoppas att ni haft en underbar och fridfull jul med era nära och kära!
Här är iallafall några flera julklappar som jag gjorde till barnen. Flickorna fick lite nya kläder till sina dockor. Byxorna är sydda efter Meedoms strlk 62. Använde restbitar från när jag sytt till flickorna, så deras dockor fick likadana byxor som de själva har. Västarna är stickade efter ett gratis-mönster på Pickles.no. Använde mindre stickor än rekommenderat så att västen blev mindre. Baby-dockorna har ju en inte alltför baby-lik kroppsform, därav blev de väl egentligen lite för snäva över deras breda bringa :) Nu har iallafall Lowe beställt strumpor till sin docka och även en ny tröja, så mamma vet vad hon har att göra ;)
Och så ett par raggisar till yngsta sonen, 10 år och lever på stor fot :) Stickade med Raggsocksgran från Garngrossisten.
Nu håller jag en tumme för att allt funkar och inlägget kommer se ut som det ska (eller nåt ditåt, hm!)
Hoppas ni har en härlig tisdag!

3 kommentarer:

Mojebarn sa...

Inlägget syns bara bra. Vilka fina dockkläder. Jag har funderingar på att knåpa ihop egna till Smulan. Vi får väl se.... Min 11-åring har också stora fötter :-D. Årets vinterstövlar blev stl 39. Hon har nog ärvt mina fötter.
Vad mycket fina julklappar du gjort. Dina barn kan skatta sig lyckliga som har en mamma som lägger ner sån omsorg om dem.
God fortsättning till dig.

Emilia sa...

Typiskt Blogger! Fina julklappar!

Jenny sa...

Det krånglade lite mindre sedan jag uppgraderade Explorer, men jag kan fortfarande inte kommentera i Explorer.

Jättefina dockkläder! Det brukar vara uppskattat.