fredag 9 november 2012

Till min lille "dreggelman"


En envis och rejäl förkylning har parkerat sig här hemma och valsar bara runt runt bland barnen. I början av veckan attackerade bacillen även mamma. Veckan har med andra ord mest innehållit alvedon, nässprayer, soffläge och läkarbesök för Lillebror.
Men till slut så, igår fick sy-lusten övertaget mot orken. Då passade det att sy de 8 dregglisarna som blev klippta i helgen. Nu tror jag att Lillebror har dregglisar så att det räcker! Är nog någon liten tand på G där snart för maken till unge att dregla! Naturligtvis har förkylningen gjort sitt till också.
Tygerna är från JNY såklart! Var 2 smala stuvar med i mitt Hemliga Paket som inte räckte till så mycket annat. På baksidan har det flesta en gul retro-frotté som mormor hade i gömmorna och två fick velour baktill.


Köket har sett ut som en riktig konstnärs-ateljé hela veckan. Töserna ägnar sig åt att måla måla måla, från morgon till kväll. Perfekt sysselsättning när man är förkyld och november-rusket har dominerat utomhus. Idag skiner äntligen solen så nu ska vi ut och vädra oss en stund :)

Trevlig Helg!

2 kommentarer:

Fanzan kläder sa...

Stackarna,jobbigt med förkylningar.Helst på dom små liven. Fast herr dreggel blir nog glad för sina dregglisar som mamma sytt.Jätte fina färger.Kram jenny

Siljes kreative rom sa...

Så fine smekker :-) De er gull å ha!!God bedring med forkjølelsen!