onsdag 5 oktober 2011

Höst-kjol

Nämen! Jag har hittat symaskinerna igen!!! Dem har varit försvunna, som bortrövade av ufon eller tagna av någon snäll själ som tyckte synd om dem där de stod och samlade damm...eller inte. Men hittade dem gjorde jag iallafall, på sybordet under påbörjade stickningar, tidningar och mönster, byxor som ska lagas och plagg som blivit inslängda i väntan på omgörelse....Det går fort att stöka till om man så säger. Och inte blir det ett dugg roligt att sätta igång och sy igen om man först ska skotta fram maskinerna innan man ens kan se vad det är för färg på trådrullen som sitter i!
Men nu är det gjort och vad dem fick gå sen! Och saxen med för den delen. Skallen svämmade över av ideér och tyger revs fram (fast denna gången stoppades de raskt tillbaka på sin plats när det var färdigklippt, inte stöka till igen!!!)
Först ut blev det en kjol till min numera alldeles kjol-tokiga L, med andra ord i strlk 4-5år. Tyget har haft ett fd liv som en duk eller gardin och är köpt på Kupan. Dessutom matchar den hennes "femtimmars-kofta" riktigt bra!
Posted by Picasa

1 kommentar:

Heimlaga sa...

Vilken härlig bild med löven till! Blir säkert jättefint med koftan också!