onsdag 24 januari 2018

Pyjamasar till killarna


Ozzy plockade ut tre tyger när han beställde nya pyjamas och nu har även den tredje blivit klar. Tyg från Jny design (naturligtvis ;) köper näsatn bara tyger därifrån, hihi). Även denna gång är det Hallonsmulas easy tee till tröjan och Meedoms form 0 till byxan. Nu ska inte ungen frysa om nätterna längre :)


Även Eddie ville ha ny pyjamas när nu storebror fick. Inte för att han egentligen behöver flera, men jag har haft det här tyget med flodhästar alldeles för länge i mina gömmor. Tror det är från stoff och stil. Minns iaf att det köptes när Ozzy var bebis (o han fyller 6 i sommar) så det är dags att göra något av det. Sydde denna i söndags och igår insåg jag att tyget skulle räcka till ytterligare en py så jag klippte till en till som ska sys framöver. 
 Hoppas få tid under kommande dagar. Sedan förra inlägg har det hänt än mera...16-åringen kom hem i söndags kväll med en väldigt svullen näve. Måndagen tillbringades på lasarettet där det konstaterades att det var brutet nedanför lillfingret. Brottet var inte bara att rätta till och gipsa utan det blev operation igår och sen gips, puuh! Ungar! Inte undra på att man får gråa hårstrån :p

Tjipp!



Inga kommentarer: