söndag 24 oktober 2010

Award!

Jisses vad glad jag blev när jag häromdagen såg att jag fått en award! TACK snälla http://flygfulafluga.blogspot.com för den!!! Det värmer i hjärtat av sådan uppskattning för det jag pysslar med på lediga stunder.

Med awarden följer att man ska berätta om 3 saker som ligger en varmt om hjärtat, visa sitt favoritfoto samt skicka vidare till 5 andra bloggar.

3 saker som ligger mig varmt om hjärtat;

-Min familj naturligtvis! Alla mina ungar, min älskade sambo och resten av släkten och mina fyrbenta familjemedlemmar. Alla har det sin alldeles egna plats i mitt hjärta.

-Mitt hem, där man verkligen kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet för min del. Trots sina skavanker och *harkel* vissa renoveringsbehov så kände jag direkt att här vill jag leva! Här vill jag bli gammal! Här fick jag livskvalité!

-Kreativiteten. Både att själv få vara kreativ på olika sätt och att möta andra kreativa människor både irl och i bloggform är så härligt underbart och det ger än mera livskvalité.

Och nu till det svåraste av allt; vilka fem som jag ska skicka vidare till. Hade velat ge alla i min blogglista awarden och även till alla jag inte hittat till ännu, men här här iallafall fem som jag valt ut;
http://heimlagasyblogg.blogspot.com som var en av de första bloggarna jag började läsa långt innan jag själv bloggade. Syr och stickar så mycket fint.

http://emiliten.blogspot.com som slår ett slag för tygblöjorna, men även syr mycket annat som jag tycker om.

http://little-perky.blogspot.com med sina unika barnkläder som jag tycker väldigt mycket om

http://klockarbarn.blogspot.com gör så mycket fina saker och var den som fick mig sugen på att prova stickning igen

http://jippiyes.blogspot.com som förutom att sy så mycket fint som jag gillar bor så otroligt vackert. Det är så att jag börjar fundera på att flytta till Norge varje gång jag är inne på hennes blogg ;)

Och så till ETT av mina favoritfoton. Att välja det var också väldigt svårt. Med sex barn har jag samlat på mig en ofantligt massa foton som är speciella. Men här är ett ganska ovanligt sådant; alla barn på samma foto. Det är inte lätt att samla ihop dem alla gånger ;) men den här augustidagen förra året lyckades jag med den bedriften. Alla intar fika-korgen i ett änge efter en lång och härlig skogspromenad med hundarna.



3 kommentarer:

Unknown sa...

Tack så mycket för awarden, vad glad jag blir! Får vänta med den till nästa helg, nästa vecka är jag borta från internetvärlden.

finnkids sa...

Kul att hitta din blogg! Vad mycket fint du syr, speciellt gillar jag en tunika i röd-vit rutigt tyg. Ska försöka få tag i mönstret på mitt bibliotek (allt om handarbete 8/2009).

Anonym sa...

Tusen, tusen takk! Gøy! Jeg må snart legge ut noen nye bilder av øyen, da.